Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i stegeso

 

 


Kylling i stegeso
4 personer


Ingredienser:
1 Marie’s hel kylling
1 spsk. salt
2 rødløg
2 squash
1 hvidløg
2 spsk. blødt smør
1 spsk. honning
1 spsk. hvidvinseddike
½ bdt. frisk timian

Tilberedning:
Dup kyllingen tør og gnid skindet med salt.

Skræl løg og skær dem og squashene i mindre stykker og halver hvidløget på tværs. Kom løg, squash og hvidløg i stegesoen. 

Rør smørret med honning og eddike. Fordel halvdelen af smørblandingen over kyllingen og læg den over grøntsagerne.

Læg timiankviste ved, læg låget på og sæt stegesoen i ovnene ved 190° i 1 time og 45 min.

Tag låget af stegesoen fordel resten af smørblandingen over og giv kyllingen et par min. under grillen i ovnen.

Server kyllingen med en blandet grøn salat.

Tip: En stegeso i ler bør altid sætte i blød i koldt vand i 10 min. før brug, så den ikke trækker væden ud af kyllingen.
 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften