Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingefrikassé anno 2013

 

 


Kyllingefrikassé anno 2013
4 personer

Ingredienser:
500 g kogt kyllingekød
400 g små nye kartofler
200 g gulerødder
1 spsk. smør
2 spsk. mel
3 dl kyllingesuppe
1 bdt. grønne asparges
1 bdt forårsløg
1 dl fløde
Salt og peber
Citronsaft
Persille

Tilberedning:
Del kyllingekødet i mindre stykker, halver kartoflerne og skær gulerod i mundrette stykker.

Smelt smørret, rør melet i og tilsæt suppe lidt efter lidt mens der piskes. Tilsæt kartofler og gulerod og lad retten simre under låg i 15 min.

Skær aspargesene i mundrette stykker, tilsæt dem samme med kyllingekødet og lad retten småsimre i yderligere 3 min.

Tilsæt fløde og snittet forårsløg og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.

Server med et drys persille og et godt stykke brød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften