Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingesalat

 

 


Kyllingesalat
4 personer

Ingredienser:
500 g kogt kyllingekød
1 pk. bacon
100 g champignon
6 grønne asparges
1 dl cremefraiche
150 g mayonnaise
1 tsk. paprika
Salt og peber
1 dl fine ærter

Tilberedning:
Rist baconen sprød og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Skær hønsekødet i mundrette stykker og hak champignonerne fint.

Skær aspargesene i mindre stykker, hæld kogende vand over og lad dem trække i 2 min.

Rør cremefraichen med mayonnaise og smag til med paprika, salt og peber.

Bland hønsekød, champignon, asparges og ærter og vend det i dressingen.

Server kyllingesalaten på groft rugbrød anrettet med bacon og cherrytomater.

Tip! Smager også rigtig godt på groft knækbrød.

 
Print opskriften
Gem opskriften