Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Ovnstegt kylling med krydderurter og rødder

 

 


Ovnstegt kylling med krydderurter og rødder
4 personer

Ingredienser:
1 Hel Maries Kylling
1/2 spsk. salt
1 gulerod
1 porre
1/2 bdt persille
1 kg blandede rodfrugter (f.eks. gulerødder, pastinak, selleri og sweet potato)
2 spsk. smør
2 kviste timian

Tilberedning:
Dup kyllingen tør og gnid skindet med salt.

Skræl gulerod og skær den og porren i mindre stykker. Kom porre, gulerod og persille ind i kyllingen og luk med en kødnål.

Læg kyllingen med brystet opad i et ovnfast fad og steg den i ovnen ved 200° i 1 time.

Skræl rodfrugterne og skær dem i stænger. Læg rødderne i et ovnfast fad med timian og smørret i klatter, stil dem ind til kyllingen i de sidste 35 min.

Server med tzatziki eller cremefraiche rørt med krydderurter.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften