Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprød kylling med nødder

 

 


Sprød kylling med nødder
4 personer

Ingredienser:
1 Hel Maries Kylling
75 g hasselnødder
1 tsk. salt
1 tsk. merian
1/2 tsk. paprika
1 blomkål
4 dl syrnet fløde
1 bdt. klippet purløg
1 finthakket skalotteløg
1 fed presset hvidløg
1 spsk. sød sennep
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
1 snackpeber
150 g ærter

Tilberedning:
Del kyllingen i 8 stykker og blend nødderne med salt, merian og paprika. Vend kyllingestykkerne i nøddeblandingen, læg dem i et ovnfast fad og steg dem ved 200° i 50 min.

Skyl blomkålen, del den i små buketter og lad dem dryppe godt af.

Rør den syrnede fløde med purløg, løg, hvidløg, sennep, salt og peber og skær snackpebere i små tern.

Bælg ærterne og vend dem, snackpeber og blomkålen i dressingen.

Server med groft brød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften