Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Traditionelle tarteletter

 

 


Traditionelle tarteletter
2 personer

Ingredienser:
(2-3 personer)
350 g kogt kyllingekød
1 bdt. grønne asparges
1 spsk. smør
2 spsk. hvedemel
2 1/2 dl grundsuppe (el. hønsebouillon)
1 dl fløde
2 forårsløg
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
10 tarteletter
Brøndkarse til pynt

Tilberedning:
Rens aspargesene, bræk den nederste del af og læg dem i et fad. Hæld kogende vand over aspargesene og lad dem stå i 5 min.

Smelt smørret og tilsæt melet under kraftig omrøring. Pisk suppen i lidt ad gangen, lad opbagningen koge et par min. og rør fløden i.

Skær kyllingekød og asparges i mindre stykker, snit forårsløgene og vend dem i stuvningen sammen med salt og peber.

Varm stuvningen igennem og smag til.

Lun tarteletterne og hæld ca. ¾ dl stuvning i hver tartelet.

Pynt med brøndkarse og server straks.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften