Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Brystfilet med risotto

 

 


Brystfilet med risotto
4 personer

Ingredienser:
4 stk. brystfileter med hvidløg

Risotto:
1 stk. rødløg, finthakket
2 spsk. olivenolie
150 g ris
1 dl hvidvin
7½ dl hønsefond
1 bk. shitake/marksvampe, renset og skåret i kvarte
1 dl ærter
1 ps. sugar snaps, skyllet og snittet
2 dl reven parmesan
Salt

Tilberedning:
Rist svampene af på en pande i lidt fedtstof. Sauter rødløg i olivenolien i ca. 3 min, tilsæt ris og hvidvin. Lad risottoen simre-koge og tilsæt gradvist den varme hønsefond. Endelig vendes de ristede svampe, ærter og sugar snaps og parmesan i risottoen. Smag evt. til med lidt salt.

Grill kyllingebrysterne ved middelvarme på begge sider til de er gennemstegte. Server de grillede kyllingebryster med risotto og evt. friskhøvlet parmesan.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften