Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Brystfilet med sommersalat

 

 


Brystfilet med sommersalat
4 personer

Ingredienser:
4 stk. marinerede brystfileter

Sommersalat:
1 stk. blomkål, "skrællet” i flager med tyndskræller/kartoffelskræller
1 stk. spidskål, fintsnittet
3 stængler blegselleri, snittet groft på langs
2 stk. gulerødder, skåret i tynde band med tyndskræller
1 bdt. radiser, skæres i tynde skiver
3 spsk. rapsolie
1 tsk. dijonsennep
1/2 tsk. salt
1 tsk. hvidvinseddike

4 stk. kebab pitabrød eller fladbrød
Parmesanost skåret i flager med kartoffelskræller
Olivenolie
Kebab pitabrød eller fladbrød pensles med olie og grilles kort.
Parmesanflager
Evt. basilikumblade

Tilberedning:
Vend alle ingredienserne til sommersalaten sammen og smag til med salt og peber.

Grill kyllingebrysterne ved middelvarme på begge sider til de er gennemstegte.

Pensel brødene med olivenolie og gril dem kort. Høvl parmesan over brødene og lidt basilikumblade.

Server de grillede brystfileter med sommersalat og grillede parmesanbrød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften