Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Burger med grillet Sweet California kyllingebryst

 

 


Burger med grillet Sweet California kyllingebryst
4 personer

Ingredienser;
1 pk. Sweet California Kyllingebryst

1 spsk. chili sauce  
2 spsk. god barbecue sauce   
1 stk. skalotteløg, pillet og fint snittet

4 stk. surdejsboller, gerne grove
1 hovedsalat, skyllet og plukket
2 spsk. mayonnaise   
6 skiver bacon    

Tilberedning:
Grill kyllingebrysterne ved middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile et par minutter og skær derefter i mindre stykker.

Vend chili- og barbecue sauce sammen med løget og smag til med salt.

Rist bacon i ovnen ved 160° C i cirka 12 minutter, dræn på fedtsugende papir og bryd i mindre stykker.

Varm surdejsbollerne på grillen ved lav varme og gennemskær på langs.

Smør bollerne med mayonnaise og fordel salaten ovenpå. Vend kyllingestykkerne med hot sauce og fordel blandingen mellem de 4 brød.

Drys med ristet bacon, læg låg på og servér.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften