Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet kylling med lækre spyd

 

 


Grillet kylling med lækre spyd
4 personer

Ingredienser:
1 pk. Classic Florida kyllingebrystfilet

Shitake og Chorizo spyd
8 stk. træspyd   
20 stk. shitake svampe  
1 stk. chorizopølse á 200 g
Olivenolie
2 stk. fennikel   
Olivenolie

Grov peber salsa
2 stk. røde peberfrugter  
100 g blandede oliven med sten 
1 tsk. rød chili  
1 spsk. olivenolie   
1 spsk. purløg
1 spsk. citronsaft   
salt

Purløg til pynt   

Tilberedning:
Grill kyllingebrysterne ved middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile et par minutter.

Rens shitake svampene og halvér de største. Fjern skindet fra chorizopølsen og skær stykker på cirka 2 cm. Fordel svampe og chorizo på spyddene og pensel med olivenolie. Grill ved middel varme 3-5 minutter på 4 sider. Drys med havsalt.

Fjern det yderste lag på fennikel, skyl og skær i 1/6. Pensel med olivenolie og grill ved middel varme 2-3 minutter på hver side.

Grill peberfrugter 4-5 minutter på hver side ved middel varme. Befri dem for kerner og skær i grove stykker. Vend med oliven, olie, chili, purløg, citronsaft og smag til med salt.

Servér de grillede kyllingebrystfileter med shitake og chorizo spyd, fennikel, grov peber salsa.

Drys med fint snittet purløg.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften