Grillet kylling med penne ala arista

Grillet kylling med penne ala arista

Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Tilberedning

  1. Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile lidt.
  2. Bælg ærterne og skyl dem, rucola og sukkerærter.
  3. Bland olivenolie, rosmarin, citronskal og hvidløg.
  4. Kog penne efter anvisning på emballagen, når pastaen drænes gemmes ca. 1 dl af kogevandet.
  5. Kog sukkerærter og bælg ærter ”al dente”.
  6. Når pastaen er klar vendes den med de forskellige ærter og krydderolien og smages til med salt og peber.
  7. Hvis pastaen virker tør tilsættes lidt af kogevandet. Lige før servering vendes rucola i.
  8. Server de grillede kyllingebrystfileter med pasta ala Arista, rucola og sommerærter.