Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet kylling med penne ala arista

 

 


Grillet kylling med penne ala arista
4 personer

Ingredienser:
4 stk. kyllingebrystfileter med ramsløg og tomat

Penne ala Arista
350 g penne pasta  
10 kviste rosmarin, plukket og fint hakket
1 tsk. citronskal, fint revet
1/3 fed hvidløg, fint revet
4 spsk. olivenolie
1 bakke sukkerærter
500 g bælg ærter  
Salt og peber
1 pakke rucola

Tilberedning:
Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile lidt.

Bælg ærterne og skyl dem, rucola og sukkerærter.

Bland olivenolie, rosmarin, citronskal og hvidløg.

Kog penne efter anvisning på emballagen, når pastaen drænes gemmes ca. 1 dl af kogevandet.

Kog sukkerærter og bælg ærter ”al dente”.

Når pastaen er klar vendes den med de forskellige ærter og krydderolien og smages til med salt og peber. Hvis pastaen virker tør tilsættes lidt af kogevandet. Lige før servering vendes rucola i.

Server de grillede kyllingebrystfileter med pasta ala Arista, rucola og sommerærter.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften