Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet kylling på svampetoast

 

 


Grillet kylling på svampetoast
4 personer

3-4 stk. kylling brystfilter med hyben og chili  
Svampetoast:
4 skiver surdejsbrød, skåret i diagonale skiver
Olivenolie
500 g svampe, gerne blandede svampe
50 g smør
2 spsk. skalotteløg, fint hakket
1 spsk. tør hvidvin el. sherry
1 dl fløde.
Salt og peber
50 g parmesan i spåner
1 pakke frisk kørvel, plukket i blade

Tilberedning:
Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile lidt

Pensel hver brødskive med olie og grill dem sprøde cirka 2 minutter på hver side. Steg svampe i smør, tilsæt skalotteløg og steg videre 1 minut. Kog stegepanden af med hvidvin/sherry, hæld fløde på og kog ind til cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Skær de grillede kyllingebryster i mindre stykker og fordel dem og de cremede svampe på de 4 brødskiver. Pynt med parmesan spåner og kørvelblade.
Server eventuelt med kogte ris hvis appetitten er stor.

 
Print opskriften
Gem opskriften