Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet kyllingebrystfilet med grillet sandwich

 

 


Grillet kyllingebrystfilet med grillet sandwich
4 personer

Ingredienser:
3-4 stk. brystfilet med persille og porre
 
Fingersandwich:
8 skiver hvedebrød lavet med
surdej, ca. 1 cm tykke
1 stk. squash  
1-2 stk. porrer
¼ bakke bredbladet persille
2-3 stk. paprikapeber
Olivenolie
Salt og peber

Dressing:
2 dl yoghurt naturel
1 stk. skalotteløg, gerne banan
skalotteløg
Salt og peber

Tilberedning:
Skyl grøntsager og persille. Læg paprikapeber på grillen og brænd på alle sidder. Læg i en skål og dæk med film.

Skær squash og porrer i skiver ca. ½ cm tykke. Blanchér porrerne. Pensel porrer og squash med olivenolie og krydder med salt og peber. Grill grøntsagerne.

Pluk persillen i pæne blade.

Pil det brændte skind af paprikapeberne og skær dem i mundrette stykker.

Vend grøntsager og persille sammen og smag til med salt,
peber og olivenolie.

Pensl brødet med olivenolie og grill på begge sidder.

Fordel grøntsagerne på 4 skiver brød og læg en skive brød ovenpå.

Pil skalotteløg og riv det på et fint rivejern. Kom yoghurt i en skål, tilsæt revet skalotteløg og smag til med salt og
peber.

Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 minutter på hver side. Lad dem hvile 4-5 minutter.

Server de grillede kyllingebryster med en fingersandwich og yoghurt dressingen.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften