Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet kyllingebrystfilet med jordbærsalat

 

 


Grillet kyllingebrystfilet med jordbærsalat
4 personer

Ingredienser:
3-4 stk. brystfilet med grillkrydderi  

Jordbærsalat:
1 bdt./5-6 stk. rabarber
1 bakke jordbær
2 potter brøndkarse
½ l vand
½ l sukker
½ dl olivenolie 
  
1 tsk. balsamico 
1 tsk. rosa peberkorn 
Salt og peber

Rugbrød i tynde skiver
Olie

Tilberedning:
Skyl rabarber og jordbær.

Skær rabarberne i mundrette stykker.
Kog vand og sukker op og pocher rabarberne heri, ”al dente” – forsigtigt, de må endelig ikke få for meget.

Nip toppen af jordbærerne og halver de store. Vend jordbær og
rabarber med olivenolie, balsamico, salt og peber.

Klip brøndkarse i pæne skud.

Rugbrødet ristes sprøde i olie på en stegepande.

Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 minutter på hver side og lad dem hvile i 4-5 minutter. Skær kyllingebysterne i trekanter og pynt med jordbær/rabarber salaten, brøndkarse,
knuste rosa peberkorn og sprødt rugbrød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften