Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hvidløgsmarineret brystfilet med grillsalat

 

 


Hvidløgsmarineret brystfilet med grillsalat
4 personer

Ingredienser:
500-600 g Kyllingebrystfilet med hvidløg  

Grill salat    
1 stk. squash  (250-300 g)   
250 g asparges    
200 g tomater    
2 spsk. persille    
1 tsk. citronsaft    
½ spsk. mandelolie    
Salt og peber
250 g brød, gerne surdejsbrød skåret i tynde skiver
Hvidløg
Evt lidt god olie til pensling

Tilberedning:
Grill-salat: Skyl grøntsagerne, snit asparges i mundrette stykker og skær squash i grove skiver.

Vend asparges og squash med mandelolie og grill dem hurtigt af på grillen. Vend med de øvrige ingredienser.

Gnid brødet med lidt hvidløg og grill brødet ca 2 min på hver side.

Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile lidt. Skær en lomme i kyllingebrysterne og fyld den lune grillsalat i.

Server med tynde grillede brødskiver

Tip! Brug gerne daggammelt brød. Læg evt. brødet i fryseren 1-2 timer inden du skærer skiverne. Dette gør brødet fast, og dermed er det lettere at skære en tynd skive.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften