Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Økologisk kylling med gratineret pasta

 

 


Økologisk kylling med gratineret pasta
4 personer

Ingredienser:
2 stk. økologisk kylling bryststeg 

Gratineret pasta:
360 g penne pasta    
1 spsk. olivenolie     
2 stk. ansjoser     
1 tsk. rød chili, finthakket
2 spsk. små kapers     
1 bdt. grønne asparges    
4 stk. pasteuriserede æggeblommer
50 g parmesan + ekstra til gratinering 
1 spsk. dild, hakket    
Salt og peber

Tilberedning:
Krydr kylling bryststegene med salt og grill dem 30-35 minutter, gerne med låg (200C)

Kom æggeblommerne i en skål. Riv parmesanen fint og læg det ovenpå æggeblommerne.

Nip asparges og skyl dem. Skær dem i mundrette stykker og blancher.

Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på emballagen.

Varm olivenolie ved middel varme i en sauterpande. Smelt ansjoserne heri og tilsæt hakket chili, kapers og blancherede asparges. Holdes lun.

Når pastaen er kogt hældes vandet fra, gem en smule til justering af saucens konsistens.

Hæld den varme pasta over parmesanen og tilsæt asparges blandingen. Vend det hele sammen og smag til med salt og peber. Juster konsistensen med pasta vand og vend hakket dild i.

Kom pastaen i en ildfast skål drys med revet parmesan og gratiner under grillen i ovnen eller med en gasbrænder.

Skær brysterne af kylling bryststegen og server med den gratinerede pasta.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften