Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Tbone med spinat gazpacho

 

 


Tbone med spinat gazpacho
4 personer

Ingredienser:
1 pk. Kyllingebrystfilet

Grøn Gazpacho:
1 stk. agurk
1 stk. salatløg, lille
3 stk. gule tomater
1/2 pose spinat eller 50 g
2 kviste persille
1/2 fed hvidløg
2 dl hønsefond/bouillon, kold
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft
1 knsp. salt

Sprøde “krummer”:
2-3 skiver groft brød, skær kanten af og bryd brødet i store “krummer”
2 spsk. olivenolie   

Asparges
16 stk. grønne asparges, skyllet og brudt ved foden


Tilberedning:
Grill brystfileterne ca. 5-7 min på hver side, asparges grilles ligeledes blot 2 minutter.

Blancher spinaten og saml ingredienserne i en blender. Blend grundigt indtil suppen er jævn og ensartet grøn. Vend “krummer” og olie sammen og bag krummerne sprøde i ovnen ved 180° C i ca. 15 min.

Server Peber brystfileterne på grillede asparges med den kolde gazpacho og sprøde “krummer”.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften