Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Tomatmarineret brystfilet med grillsalat

 

 


Tomatmarineret brystfilet med grillsalat
4 personer

Ingredienser:
4 stk. tomatmarineret brystfilet

Majssalat:
4 stk. majskolber
200 g bønner, renset
1 stk. rødløg, snittet
1 lille håndfuld Rucola (ca. 25 g), hakket
2 spsk. pistacie nødder, hakket
2 spsk. olivenolie  
½ tsk. salt
   
Knasere:
16 stk. forårsløg  
8 ark rispapir/forårsrulledej
2 dl rapsolie
Evt. soja

Tilberedning:
Grill majskolber og bønner på grillen, skær majskernerne fra kolben med en skarp kniv og skær bønnerne i grove stykker. Vend majs og bønner med de andre ingredienser til majssalaten.

Rengør forårsløgene og blancher dem i 3 min i spilkogende letsaltet vand. Del rispapir arkene, og rul et forårsløg i hver del. Steg ”rullerne” i meget varm olie i en høj pande.

Grill kyllingebrysterne ved middelvarme på begge sider til de er gennemstegte. Server brystfileterne med majssalat og knasere. Knaserne kan med fordel dyppes i soja.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften