Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet brystfilet på pestobrød

 

 


Grillet brystfilet på pestobrød
4 personer

Ingredienser:
3-4 stk. brystfilet med vilde hvidløg
  
Persillepesto:
1 bdt. bredbladet persille
1 fed hvidløg
50 g parmesan + ekstra høvlet
med en kartoffelskræller
1 spsk. pinjekerner 
2-3 dl olivenolie 
Salt og peber
 
2 stk. surdejsflûtes
8 stk. blommetomater, skyllet
og halveret
1 stk. rødløg, fintsnittet

Tilberedning:
Skyl persillen, pluk den i blade og hakgroft. Mos hvidløg med salt. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Riv parmesan. Kom persille, hvidløg, pinjekerner og olivenolie i en blender og blend til en fin pure. Kom parmesan i og
blend let til ingredienserne er blandet sammen. Smag til med salt og peber.
Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 minutter på hver side og lad dem hvile 4-5 minutter. Halver brødene og
smør dem med olivenolie, hvorefter de grilles. Skær brysterne i tynde skiver og fordel på det grillede brød og top med
de halverede tomat, fint snittet rødløg, persillepesto og høvlet parmesan.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften