Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet kyllingebryst med perlespelt og blåbær

 

 


Grillet kyllingebryst med perlespelt og blåbær
4 personer

Kylling brystfilet med cremet perlespelt og blåbær

Ingredienser:
3-4 stk. Kyllingebryst med gril krydderi

Cremet spelt
250 g perlespelt    
1-2 dl fløde     
50 g tørrede tranebær   
1 bakke/125 g blåbær    
1 bakke sstragon    
salt og peber

Tilberedning
Skyl perlespelt i lunt vand. Kog op og sigt – dette er for at fjerne stivelsen i spelten. Kog spelten mør ca. 15-20 minutter i vand tilsat en smule salt. Skyl spelten i koldt vand, når den er mør for at stoppe tilberedningen. Skyl blåbær og halver de største. Pluk flotte skud af estragon og hak det resterende. Kog fløden op, tilsæt den kogte perlespelt og kog til cremet konsistens. Vend tørrede tranebær, blåbær og hakket estragon i og smag til med salt og peber.

Grill kyllingebrysterne 5-6 minutter ved middelvarme og lad dem hvile 4-5 minutter. Server de grillede kyllingebryster med den cremede perlespelt pyntet med tørrede tranebær, friske blåbær og estragonskud.

 
Print opskriften
Gem opskriften