Grillet kyllingebryst med perlespelt og blåbær

Grillet kyllingebryst med perlespelt og blåbær

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Tilberedning

  1. Skyl perlespelt i lunt vand.
  2. Kog op og sigt – dette er for at fjerne stivelsen i spelten.
  3. Kog spelten mør ca. 15-20 minutter i vand tilsat en smule salt.
  4. Skyl spelten i koldt vand, når den er mør for at stoppe tilberedningen.
  5. Skyl blåbær og halver de største.
  6. Pluk flotte skud af estragon og hak det resterende.
  7. Kog fløden op, tilsæt den kogte perlespelt og kog til cremet konsistens.
  8. Vend tørrede tranebær, blåbær og hakket estragon i og smag til med salt og peber.
  9. Grill kyllingebrysterne 5-6 minutter ved middelvarme og lad dem hvile 4-5 minutter.
  10. Server de grillede kyllingebryster med den cremede perlespelt pyntet med tørrede tranebær, friske blåbær og estragonskud.