Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

BBQ Kylling med lun salat og grillede asparges

 

 


BBQ Kylling med lun salat og grillede asparges
4 personer

1 Butterflyskåret Hel Kylling 
 
Grillede asparges:
450 g grønne asparges 
1 spsk. olivenolie

Grøn salat:
250 g grønne bønner (halverede)
250 g slikærter (halverede)
100 g edamame 
4 stk. forårsløg (skåret i stave, 4-5 cm)
 
Senneps & honning vinaigrette:
1 spsk. sennep 
1 tsk. honning
2 spsk. lys eddike, f.eks. hvid balsamico 
4 spsk. olivenolie
1/2 fed hvidløg (fint revet)
1 stk. skalotteløg (fint hakket) 
2 spsk. krydderurter (fint hakket) f.eks. dild, kørvel, estragon eller purløg


Steg kylling efter anvisning på emballagen.

Asparges:
Bræk den nederste grove del af aspargesene og vend dem med olie og salt.
Grill ved høj varme 2-4 minutter.

Vinaigrette:
Sennep, honning, eddike, hvidløg og skalotteløg piskes sammen. Olien hældes i, i en tynd stråle og konstant piskning. Smag til med salt og peber og vend de hakket krydderurter i.

Salat:
Bring 3 liter vand og 2 spsk. salt i kog.
Når vandet koger kommes forårsløg i og koges 1 min.
Tilsæt resterende grønt og kog 2 min.
Dræn grøntsagerne godt og vend dem med vinaigrette.



Server den stegte kylling med den lune grønne salat og de grillede asparges.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften