Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Brystfilet på spyd Greek Style

 

 


Brystfilet på spyd Greek Style
4 personer

Ingredienser:
3-4 kyllingbrystfileter
1 pk hvede tortillas 
 
Marinade:
2 fed hvidløg (fint revet)
2 cm ingefær (fint revet)
1 spsk. stødt spidskommen
2 tsk. sød paprika
1/2 tsk. røget paprika
1 stk. citron (fint revet skal + saften fra ½) 
4 spsk. olivenolie
 
Yoghurt dressing:
2 dl. græsk yoghurt
1 fed hvidløg (fint revet) 
1 tsk. stødt korianderfrø 
1 tsk. stødt spidskommen 
2 spsk. bredbladet persille (fint hakket) 
1 spsk. mynte (fint hakket) 
1 spsk. vand

Tomat-agurkesalat:
2 stk. agurker (skåret groft) 
4 stk. tomater (skrællet, halveret og befriet for kerner) 
1 lille rødløg (snittet fint) 
12-15 stilke persille (blade) 
2 spsk. olivenolie
1 stk. citron (fint revet skal + saften fra ½) 

Tilberedning: 
 
Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen og smag til med salt og peber.
 
Skær brystfileterne i store ten og mariner stykkerne i minimum 30 min.
Sæt stykkerne på spyd og grill dem ved middel varme i 10-12 min
 
Vend alle ingredienserne til agurke-tomatsalaten sammen og smag til med salt og peber. 
 
Grill tortillas let og skær i kvarte. 
 
Server de grillede kyllingespyd med salaten, de grillede fladbrød og yoghurt dressingen overhældt med en lille smule olivenolie.

Tip! Hvis du bruges træspyd skal de lægges i blød inden brug. 
 
Print opskriften
Gem opskriften