Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fajita inderfileter med sommertomat, avokado og aubergine dip

 

 


Fajita inderfileter med sommertomat, avokado og aubergine dip
4 personer

400g Langtidstilberedte Fajita inderfileter  

Aubergine dip:
2 stk. aubergine (500 g)
1 fed hvidløg (fint revet/knust)
2 spsk. olivenolie
2 spsk. persille (groft hakket)
2 spsk. crème fraiche
Salt og peber
 
Tomatsalat: 
200 g tomater (skåret i mundrette stykker)
2 stk. avokado (skåret i tern)
1/2 rødløg (fint snittet)
1 stk. hovedsalat (plukket i små blade)
1 stk lime (og limeskal)
2 stk. jalapeñochili (fint snittet)
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

1 pk. Tortilla (gerne grove/fuldkorn) 

Fajita inderfileter tilberedes efter anvisning på emballagen, lige inden servering. 
 
Aubergine dip:
Bag auberginer 25 minutter ved 220°C og lad dem efterfølgende køle af i en lukket beholder eller i en plasticpose.
Fjern skrald fra auberginerne og hak kødet groft med en kniv.
Vend det sammen med hvidløg, olivenolie, crème fraiche og smag til med salt og peber.
Vend persille i.
 
Tomatsalat:  
Vend forsigtigt ingredienserne til tomatsalaten smag til med salt og peber.

Server de lune Fajitas sammen med den saftige salat, aubergine dip og fladbrød.
 
Print opskriften
Gem opskriften