Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hel kylling a la gai yang og glaskåls salat

 

 


Hel kylling a la gai yang og glaskåls salat
4 personer

Ingredienser: 
 
1 Hel Kylling 
 
Marinade:
2 stk. lime (fint revet skal + saft til salaten)
1 tsk. korianderfrø (stødt) 
2 fed hvidløg (fint revet)
25 ml fish sauce
25 ml ketchap Manis
 
Hot glaskålssalat:
2 stk. glaskål (skrællet og skåret i tynde stave)
12 stk. cherry tomater (skåret i ¼)
100 g grønne bønner (blancheret og skåret i 2 cm stykker) 
200 g hvide asparges (skrællede, nederste fjernet og skåret tyndt)
1-2 stk. rød chili (fint hakket) 
1 fed hvidløg (fint revet) 
1-2 tsk. rørsukker
1/4 tsk salt
2 spsk. fish sauce
1-2 spsk. limesaft
2 spsk. peanuts (groft hakket) 
2 spsk. koriander (groft hakket) 

Tilberedning: 
Bland ingredienserne til marinade sammen.
 
Steg kyllingen i ovnen eller på grillen, efter anvisning på emballagen.
De sidste 20 minutter pensles kylling med marinaden hvert 5 min.

Glaskålssalat: (bedst stærk) 
Glaskålen skrælles og skæres den i tynde stave
Cherry tomaterne skæres i kvarte. 
Nederste (træede) del af aspargesene fjernes og skær i tynde stave. 
Grønne bønner blancheres og skæres i 2 cm  stykker. 

Mos chili, hvidløg, sukker og salt sammen.
Rør limesaft og fish sauce i og pisk til sukkeret er opløst.
 
Vend sammen med grønt, koriander og peanuts og smag evt. med mere salt.

Server kylling sammen med den hotte glaskålssalat.

 
Print opskriften
Gem opskriften