Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hele lår i BBQfrikassé med asparges, ærter, spidskål

 

 


Hele lår i BBQfrikassé med asparges, ærter, spidskål
4 personer

4 stk Lagtidstilberedte kyllingelår

BBQ Frikassé:
2 dl mælk
2 dl fløde
1 dl kogevand fra kartofler
2-4 spsk. BBQ-sauce
1 spsk. paprika 
Salt og peber
 
800 g små nye kartofler (skyllet og skåret ¼) 
 
250 g asparges (snittet i mundrette stykker)
2 dl. fine ærter 
3 stk. sommergulerødder (skrællet og snittet)
100 g spidskål(fint snittet)
1/2 dl. dild (hakket) 


Tilbered kyllingelårene efter anvisningen på emballagen, gem lagen til sauce.
 
Kog kartoflerne møre i saltet vand, cirka 12-15 min.

Kog lagen fra kylling op.
Kom resten af ingredienserne til frikasséen ved og kog saucen i gennem i cirka 15 minutter. 
Jævn saucen og smag til med salt og peber.

Kom kartoflerne og de sidste grøntsager i frikassésaucen og kog igennem i 3-4 minutter.
 
Drys med dild og server de varme kyllingelår og BBQfrikasséen med masser af sommergrønt. 
 
Velbekomme! 

 
Print opskriften
Gem opskriften