Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Jalapeno Minutfilet med glasnudler, agurk, mynte, koriander

 

 


Jalapeno Minutfilet med glasnudler, agurk, mynte, koriander
4 personer

2 stk. Minutfilet med jalapeño  
 
Glasnudelsalat:
250 g glasnudler
3-4 stk gulerødder (skåret tyndt)
1 stk agurk (skrællet, befriet for kerner og skåret tyndt) 
1 stk. rødløg (fint snittet) 
1 stk rød chili (fint snittet) 
2 spsk. mynte (groft hakket) 
2 spsk. koriander (groft hakket) 
 
Dressing:
1 stk. rød chili (fint hakket) 
1 stk. hvidløg (fint revet/knust) 
2 spsk. sukker
75 ml kogende vand
1 spsk. eddike/Risvinseddike
4 spsk. fish sauce
1-2 spsk. limesaft

Minutfileterne tilberedes efter anvisning på emballagen

Glasnudelsalt: 
Glasnudlerne tilberedes efter anvisning på emballagen.
Afkøles i koldt vand og drænes. 
De øvrige ingredienser kommes i en stor skål sammen med de afkølede nudler.

Dressing: 
Mos chili, hvidløg og sukker i en morter eller anden skål. Tilsæt vand, eddike og fish sauce. Smag til med limesaft.

Vend salaten med 4 spsk. dressing og server sammen med minutfileterne og den resterende dressing.
 
Print opskriften
Gem opskriften