Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingespyd med fennikel og ruccola

 

 


Kyllingespyd med fennikel og ruccola
4 personer

Ingredienser:
ca. 500 g kyllingeinderfilet
2 spsk. revet skal af økologisk citron
3/4 dl friskpresset citronsaft
2 dl olivenolie
1 spsk. flydende honning
2 fed hvidløg
2 dl bredbladet persille
2 dl friske dildspidser
2 stk. fennikel 
100 g ruccolasalat
1 dl friske mynteblade
1 dl friske basilikumblade

Tilberedning:
Skær inderfileter i mindre stykker og kom dem i en frysepose.

Kom citronskal og –saft, olivenolie og honning i  en skål og pis det sammen. Smag til med salt og peber.
Hæld halvdelen i posen med kylling og tilsæt presset hvidløg. Ryst posen så marinaden fordeles over alle stykker.

Kom hakket persille og dildspidser i den anden halvdel af marinaden og skær fennikel i helt tynde skiver.
Kom fennikelskiverne i marinaden og vend rundt.

Kom kyllingestykker på spyd og grill dem.

Vend ruccola i fennikelsalaten og drys med hakket mynte og basilikumblade ved servering. 

 
Print opskriften
Gem opskriften