Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Barbecue kylling med sommer-ris

 

 


Barbecue kylling med sommer-ris
4 personer

Ingredienser:
1 bakke kylling underlår med barbecue

Sommer-ris:
250  blandede ris   
1 bundt grønne asparges  
250 g hindbær   
4 spsk. jordnødder, hakkede
2 spsk. jordnøddeolie, gerne ristet jordnøddeolie
1 tsk. rød chili, finthakket
1 spsk. estragon, fint hakket.

Tilberedning:
Grill kylling underlårene ved svag varme 15-18 min på hver side, gerne med låget på hvis kuglegrill anvendes. Vær opmærksom på, at kyllingelårene ikke bliver brændte.

Bræk den nederste ”træede” del af de grønne asparges og nip. Skyl dem godt og skær dem i mundrette bidder. Skyl hindbærerne. Kog risene efter anvisning på emballagen. Varm jordnøddeolien på en pande og tilsæt asparges og sauter 1 minut. Tilsæt ris, chili og hakkede jordnødder og steg yderligere 2-3 minutter under omrøring. Tag af varmen, vend hindbær og evt. estragon i. Smag til med salt og peber.

Server de grillede kylling underlår med rissalaten.

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften