Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Barbecue lår med dild-kartoffelsalat

 

 


Barbecue lår med dild-kartoffelsalat
4 personer

Ingredienser:
1 bk. barbecue over- og underlår
1 stk. agurk
½ spsk. rørsukker
½ tsk. salt
3 spsk. dild
1 spsk. purløg
1 knsp. limeskal
1 spsk. limesaft.

800 g aspargeskartofler, skrubbet og kogt i saltet vand
½ dl fløde, reduceret til halvdelen
½ dl yoghurt  
3 spsk. dild, hakket groft
Salt og peber

Tilberedning:
Lårene grilles ved svag varme 12-15 min på hver side, gerne med låget på hvis kuglegrill anvendes. Vær opmærksom på, at kyllingelårene ikke forkuller men bliver færdigstegte.

Skær agurken i bånd med en tyndskræller og vend med de øvrige ingredienser.

Vend kartoflerne med fløde, yoghurt og dild, og smag til med salt og peber.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften