Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Crispy kyllingelår med grillet aspargeskartoffelsalat

 

 


Crispy kyllingelår med grillet aspargeskartoffelsalat
4 personer

Ingredienser:
1 pk. Spicy South Carolina kyllingeoverlår,
tilberedes efter anvisning på emballagen

800 g aspargeskartofler, skrubbes og skylles
3 l vand    
2 spsk. salt    .
150 g Hari Couvert, nippet og skyllet.
1 lille bakke Cherrytomater , skyllet og halverede
½ stk. rødløg, snittet
½ fed hvidløg, revet
1 spsk olie, gerne jordnøddeolie
Salt og peber
Evt. paprika

Løg yoghurt
150 g yoghurt 10%   
½ stk. zittauerløg, revet fint
saften fra 1 stk. lime    
Salt
Evt. purløg

Tilberedning:
Flæk de største kartofler på langs og kog dem i spilkogende saltet vand i 10 min. Herefter grilles de sammen med bønnerne. Rør olie og hvidløg sammen og vend det med grønsagerne. Smag til med salt og peber og strø evt. med paprika

Vend ingredienserne til løg-yoghurten sammen og strø evt. med snittet purløg

Server de varme sprøde Spicy South Carolina kyllingelår med grillet asparges- kartoffelsalat og løgyoghurt.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften