Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillede øko lår med asiatisk nudelsuppe

 

 


Grillede øko lår med asiatisk nudelsuppe
4 personer

Ingredienser:
4 stk. økologiske hele kyllingelår
2 spsk. Hoisin sauce   
1 tsk. olivenolie    
Salt

Nudelsuppe:
1 l hønsefond eller bouillon kogt med lidt ingefær 
180 g/4 reder Eggnudles   
200 g mark svampe   
1 stk. lille rødløg
1 bk. grønne bønner   
1 stk. rød chili    
6 stilke koriander    
Salt

Tilberedning:
Bland hoisin sauce og olivenolie og smag til med salt. Smør de hele kylling lår med marinaden og grill dem ved svag varme 25-30 minutter.

Skyl svampene og skær dem i tynde skiver. Skyl bønnerne, nip dem, skær dem i mundrette stykker og blancher dem endeligt i saltet vand. Pil løget og snit det fint. Skær chilien i tynde skiver, fjerne eventuelt kernerne. Pluk koriander. Kog nudler efter anvisning på emballagen. Varm hønsefonden, tilsæt grønt og smag til med salt. Anret de kogte nudler i serveringsskåle og kom suppen over.

Server nudelsuppen med de hoisin grillede kylling lår.

 
Print opskriften
Gem opskriften