Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Peber underlår med grill bruchetta

 

 


Peber underlår med grill bruchetta
4 personer

Ingredienser:
1 bk. pebermarinerede kyllingeunderlår 
1 stk. romainesalat 
10-15 stk. oliven
3 spsk. kapers
1 pk. minimajs
2 spsk. purløg
1 spsk. olivenolie
1 knsp. citronskal
1 spsk. citronsaft

Grill bruchetta
4 skiver surdejsbrød
1 spsk. olivenolie
1 ps. babyspinat
4 spsk. hytteost
1 stk. rødløg, skåret i ringe
Salt og peber

Tilberedning:
Grill underlårene ved svag varme 12-15 min på hver side, gerne med låget på hvis kuglegrill anvendes. Vær opmærksom på, at kyllingelårene ikke forkuller men samtidigt bliver færdigstegte.

Skær salat i både og grill sammen med minimajs.

Vend med oliven, kapers, purløg, olivenolie og citronsaft og skal.

Pensl brødene med olivenolie og grill dem ca. 2 min på hver side.

Anret med spinat, hytteost, rødløg samt salt og peber.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften