Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Rosmarin-grillet andelår med jordbærsalat

 

 


Rosmarin-grillet andelår med jordbærsalat
4 personer

Ingredienser:
4 stk. andelår
24 kviste frisk rosmarin, skyllet og lagt i vand.
Stegesnor
Salt og peber

Jordbærsalat:
200 g jordbær
250 g asparges
½ bdt. blegselleri
1 spsk. rosmarin
1 knsp. hvidløg, revet
½ tsk. citronskal, revet
8 store kviste persille
1 spsk. mandelolie

Tilberedning:
Skyl andelårene og rens dem for evt. fjerdele. Strø med salt og peber og steg i kuglegrill/ovn ved 200 grader i 25 min. gerne i ildfast fad.

Tag andelårene ud fra grillen/ovnen og lad dem køle let af. Læg 6 kviste frisk rosmarin om hvert andelår og bind sammen med stegesnor. Steg yderligere 10-15 min i kuglegrill/ovn.

Klip andelårene op og fjern rosmarin.

Knæk asparges ved roden og skyl dem i koldt vand. Rens blegselleri og skyl ligeledes i koldt vand. Grill asparges og blegselleri direkte på grillristen i ca. 4 min. Skær herefter i mundrette stykker.

Halver de rensede jordbær. Pluk bladene fra bredbladet persille og vend med øvrige ingredienser.

Server de rosmarin grillede andelår med asparges, jordbærsalat og brød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften