Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Spicy kyllingelår med Macaroni

 

 


Spicy kyllingelår med Macaroni
4 personer

Ingredienser:
1 pk. Spicy South Carolina kyllingeoverlår, tilberedes efter anvisning på emballagen
350 g Elbow macaroni – koges ”aldente”
25 g smør    
1 stor spsk. hvedemel   
1 stk. løg    
4 dl mælk    
1 dl kogevand fra macaroni 
1 stk. laurbærblad   
100 g cheddarost, skåret i tern
35-50 g parmesanost   
Salt og peber

Salat Verde
100 g plukket spinat  
1 stk. grøn peber   .
1 stk. rød peber   
1 lille skalotteløg, skåret i ringe

Vinaigrette
½ dl olie    
1 tsk. dijonsennep   
1 tsk. grov sennep   
½ tsk. hvidvinseddike  
1 nip salt 
   
Evt. 1 dl grofthakket bredbladet persille til anretning.

Tilberedning:
Lad smørret brune let under omrøring i en tykbundet gryde og rør melet i. Efter 1 min. tilsættes mælk og kogevand gradvist. Tilsæt finthakket løg, cheddarost og laurbær og kog igennem til osten er smeltet ud i sovsen. Smag til med salt og peber.

Vend vinaigrette ingredienserne sammen og herefter al grønt i Salat Verde.

Vend de kogte Elbow Macaroni med parmesan, sovs og hæld i et ovnfast fad. Bag midt i ovnen ved 225° C i 5-7 min. Anret evt. med persille.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften