Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Piri piri vinger med jordbærsalat

 

 


Piri piri vinger med jordbærsalat
4 personer

Ingredienser:
1 pakke Kylling vinger med piri piri

Jordbær salat:
1 bakke jordbær, 500 g
1 potte brøndkarse
1 stk. frisée salat

Grillet Brød
4 skiver surdej brød a 1 cm tykkelse   
Olivenolie
Dijon vinaigrette
3 spsk. mild olivenolie  
1 spsk. hvid balsamico  
1 spsk. dijon sennep   
Salt & peber

Tilberedning:
Grill kylling vingerne ved svag varme 12-15 min på hver side, gerne med låget på hvis kuglegrill anvendes. Vær opmærksom på, at kyllingevingerne ikke forkuller før de bliver stegt. Skyl jordbær og frisée, halver de største jordbær. Klip brøndkarsen og vend med jordbær og frisée.

Pensl hver brødskive med olie. Grill dem sprøde cirka 2 minutter på hver side.

Pisk olie, balsamico og sennep sammen og smag til med salt og peber.

Fordel jordbær, salat, brød og de grillede kylling vinger på fire tallerkener og hæld en smule af dijon vinaigretten over. Server resten af vinaigretten i en skål.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften