Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Vietnamesiske vinger med blomkål i rød karry og kokos

 

 


Vietnamesiske vinger med blomkål i rød karry og kokos
4 personer

Ingredienser:
1 pakke kylling vinger Vietnamesisk marinerede

Blomkål i rød karry og kokos
1 bundt grønne asparges  
1 stk. blomkål   
2-3 stk. rødløg   
4 spsk. kokosmælk   
1-2 tsk, rød karry pasta, alt efter hvor stærk man ønsker retten
2 spsk. frisk koriander, fint hakket
4 stk. sølv- og 4 stk. bagepapir hver på A4 størrelse


Tilberedning:
Grill kylling vingerne ved svag varme 12-15 min på hver side, gerne med låget på hvis kuglegrill anvendes. Vær opmærksom på, at kvingerne ikke forkuller før de bliver færdigstegt.

Skær asparges i mundrette bider, blomkål i små buketter og snit rødløg fint. Vend grønsagerne med kokosmælk og karry pasta. Smag til med salt. Fordel blandingen på de 4 stykker bagepapir og fold papiret til en lille pakke. Pak denne ind i sølvpapir og grill ved middelvarme 12-15 minutter. Ved servering rives/klippes pakkerne op og drysses eventuelt med koriander.

Blomkålsblandingen kan også serveres i en skål.

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften