Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Clubsandwich med bacon

 

 


Clubsandwich med bacon
2 personer

Ingredienser:
2 brystfiléter
Olie til bruning
8-12 skiver franskbrød eller andet brød
Krølsalat (eller anden salat)
Agurker i stave
Rødløg
Tomat
3 udkernede tomater i strimler

Marinade
1 spsk honningsennep
1 spsk olivenolie
1 knust fed hvidløg
2 tsk revet ingefær
2 tsk kinesisk sojasauce

Dressing
1½ dl græsk yoghurt
1½ dl mayonnaise
1-2 tsk karry
½ tsk sukker
salt og peber

Tilberedning:
Bland marinaden og hæld den over kyllingefileterne. Lad dem trække ca. 30 minutter.

Bland dressingen.

Tag kyllingefileterne op af marinaden og dup dem tørre. Brun dem let på begge sider i olie på panden og lad dem stege færdig ved svag varme, 5 minutter på hver side.

Rist brødet.

Skær kyllingekødet i skiver og byg sandwicherne op - lidt dressing, salat, tomat, agurk, løg, kylling og dressing igen, luk med en skive brød.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften