Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingefritter og pastasalat

 

 


Kyllingefritter og pastasalat
4 personer

Ingredienser: 
600 g kyllingebryst
2 store æbler
1 rød peber
100 g ærter
150 g pasta
½ rødløg
30 g kokosmel

Marinade 
½ dl olie
½ dl eddike
1-2 spsk. dild
1 tsk. salt
2 tsk. sukker


Sådan gør du: 

Skær kyllingen i strimler og vend dem i kokosmelet. Læg dem på en ­bradepande og steg dem i oven i 12 min ved 250 grader.

Kog pastaen i letsaltet vand.

Bland marianden og skær æbler, rød peber og løg i små tern. Vend grøntsagerne med ærter og pasta og hæld marinaden over.

Server evt. med en dip rørt af creme fraiche, limesaft og revet limeskal.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften