Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fladbrød med kylling og mozarella

 

 


Fladbrød med kylling og mozarella
4 personer

Ingredienser:
10 stk. kylling inderfilet
2 stk. arabiske fladbrød
2 spsk. olivenolie
2 spsk. parmesanost, reven
2 stk. sort peber, kværnet
1 stk. mozarella , trevlet
16 stk. cherrytomater, skåret i halve

Krydderurteolie:
2 kviste basilikum, finthakket
2 spsk. persille, skåret i tynde strimler
3 spsk. god olivenolie
1 knsp. citronskal
1 tsk. citronsaft
salt

Tilberedning:
Ingredienserne til krydderurteolien vendes sammen.
Kylling inderfileterne krydres med salt og peber og  brunes på en varm pande i lidt olie. Steg kyllingen færdige i en varm ovn ved 180º C i 10 min., hvorefter de skæres i små skiver
Pensel fladbrødene med olie på oversiden og strø med reven parmesan og peber. Bag dem i ovnen ved 250º C i ca. 3 min. Flæk de sprøde fladbrød i kvarte netop som de tages ud af ovnen.

Kylling, mozzarella og cherrytomater vendes i krydderurteolien. For at undgå at de sprøde fladbrød bliver bløde, pakkes brød og fyld hver for sig og anrettes lige inden, de skal spises.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften