Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Rugklapper med kylling og persillepesto

 

 


Rugklapper med kylling og persillepesto
4 personer

Ingredienser:
4 stk. kylling inderfileter, som vendes i krydret rasp og steges på panden i ca. 5 min.
8 skiver groft rugbrød

Sommerkartofler:
8 små kartofler, kogte
1/2 agurk, skåret i skiver
10 stk. slikærter, snittes
 
Persillepesto:
1 lille bdt. bredbladet persille
2 1/2 dl. Olivenolie
1 spsk. pinjekerner, ristede
15 g parmesanost
1 spsk. citronsaft
1/2 fed hvidløg
salt

 



Tilberedning:

Kylling inderfileterne vendes i krydret raps, og steges på en varm pande i ca. 5 min.

Alle ingredienserne til persillepestoen blendes i en blender ca. 2 min.

Sommerkartofler, ærter og agurk vendes i 3 spsk. persillepesto og fordeles på 4 skiver brød.

Læg her et stykke krydderpaneret kylling på hver og afslut med de sidste skiver brød, smurt med lidt persillepesto.

 

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften