Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Lun ristet pølsesalat med æbler

 

 


Lun ristet pølsesalat med æbler
10 personer

Ingredienser:
30 stk. kyllingepølser
1½ kg jordskokker
salt og peber
600 g rosenkål
350 g røget bacon, et hel stykke
smør
2 æbler
frisk timian

Tilberedning:
Rens jordskokkerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter. Skær bunden af rosenkålene og fjern de yderste blade. Lad rosenkålene koge med jordskokkerne i de sidste 5 minutter. Hæld vandet fra og lad jordskokkerne og rosenkålene dampe af. Skær baconen i tern og steg dem på panden i lidt smør. Tag baconstykkerne fra panden og læg dem i en skål. Steg kyllingepølserne på panden i baconfedtet til de er sprøde og gennemstegte. Lad dem køle af og skær kyllingepølserne i tykke skiver. Halver rosenkålene og skær jordskokkerne i mindre stykker. Skyl æblerne og skær dem i tern. Smelt 30 g smør på panden med baconfedtet og steg rosenkål og jordskokker på panden i 2 minutter. Tilsæt kyllingepølser, bacon, æbletern og hakket timian. Varm retten igennem, drys med frisk timian og smag til med salt og peber.    

TIP: I stedet for jordskokker kan du bruge kartofler.

 
Print opskriften
Gem opskriften