Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Polenta-fyldt kylling PLUS majs og sprødt grønt

 

 


Polenta-fyldt kylling PLUS majs og sprødt grønt
4 personer

Ingredienser:
1 stk. MajsPLUS Hel kylling

Polenta stuffing:
1 dl polentamel
2-3 dl mælk
20 g parmesan
1 fed hvidløg, revet
1 lille løg, revet 
1 lille dåse majs
½ tsk. chili

4 Majskobler
1 stk. hjertesalat
½ spidskål, snittet
1 spsk. sennep
2 spsk. olivenolie
1 spsk. rørsukker
2 spsk. citronsaft

Tilberedning:
Kog majsmel med mælk og træk det fra blusset. Vend med revet hvidløg, parmesan, løg, majs, chili samt salt og peber. Lad polentamassen køle let af og fyld i kyllingen. Bind kyllingen op og steg i ovnen ved 185° C i 50 min. og derefter 10 min ved 225° C.

Kog majskolberne i 5 min. i saltet vand. Skær kernerne fra kolben, skær salaten i mundrette stykker. Pisk sennep, sukker, olie og citronsaft sammen. Vend grønt i marinaden og smag til med salt og peber.

Server den stegte kylling med polentastuffing og sprødt grønt - gerne med nye kartofler eller groft brød.
 
Print opskriften
Gem opskriften