Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Brystfilet med majs-panade PLUS bønnesalat

 

 


Brystfilet med majs-panade PLUS bønnesalat
4 personer


Ingredienser:
4 stk. MajsPLUS-kyllingefileter

Majs ”Panade”
1 stor dåse majs
50 g smør
1 fed hvidløg
15 g ingefær
1 tsk. spidskommen
1 stk. gurkemeje
Salt og peber

500 g bønner
Bladene fra 12 stilke bredbladet persille
½ blomkål, snittet
30 stk. oliven
1 dåse bønnemix
20 g ingefær, revet
Salt og peber

Tilberedning:
Steg fileterne på en hed pande i lidt neutral olie, 2 min på hver side. Strø med salt og peber
Lad smørret brune let i bunden af en gryde – træk fra varmen. Tilsæt majs, hvidløg, ingefær og krydderier og blend det. Smag til med salt og peber.
Fordel et par gode skefulde på hver filet og steg i ovnen ved 225 °C i 10-12 min.

Skyl, nip og blancher bønner 2 min. i spilkogende vand. Sigt lagen fra bønnerne og skyl let. Vend ingredienserne fra salaten sammen og smag til med salt og peber.

 
Print opskriften
Gem opskriften