Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Glaseret kylling PLUS urtecreme

 

 


Glaseret kylling PLUS urtecreme
4 personer


Ingredienserr:
4 stk. kyllingebrystfileter

Marinade:
½ dl citronsaft
½ dl honning
1 dl god hønsefond
250 g flådede  tomater fra dåsen
10 g ingefær, finthakket 
1 fed hvidløg, finthakket
½ dl løg, hakket
1 tsk. groft sennep 
1 knivspids cayennepeber
salt og peber

Urtecreme:
1 dl tykmælk
1 dl Creme Fraiche 18%
1 spsk. persille, hakket 
1 spsk. kørvel, hakket 
1 spsk. purløg, skåret 
1 spsk. skalotteløg, finthakket 
1 spsk. god olie
citronsaft
salt og peber

Tilberedning:
Marinaden: 
Bland alle ingredienser i en gryde. Blandingen skal have et opkog og herefter simrer i 10 min.
Blendt det let med en stavblender og smag det til med salt og peber

Urtecreme:
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.

Kyllingen:
Skær brystfileterne i aflange stykker og rist dem let på en pande. Kyllingestykker lægges i et fad. Giv marinaden et opkog og hæld den over kyllingen.
Lad den trække i 30 min. og sæt herefter kyllingestykkerne på spyd


 
Print opskriften
Gem opskriften