Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hel Majskylling med lun pastasalat

 

 


Hel Majskylling med lun pastasalat
4 personer

1 Hel MajsPlus Kylling
Dit yndlingskrydderi
500 g pasta
600 g tomater (evt. blandede farver og størrelser)
2 spsk. god olivenolie
1 bdt frisk basilikum
2 stk bøf mozzarella
50 g pinjekerner

Hel Kylling:
Krydr kyllingen med dit yndlings­krydderi og steg i cirka 60 minutter i ovnen ved 200°C (varmluft 180°C) eller på grillen,ved in­direkte varme, indtil kødsaften er helt klar. 
 
Pastasalat: Kog pasta i letsaltet vand.
Skær tomaterne i skiver, pluk basilikum og riv mozzarella i mindre stykker. 
Pinjekernerne ristes på en tør pande indtil de har fået lidt farve - så træder smagen mere frem.
Bland den kogte pasta med tomater, mozzarella, pinjekerner og basilikum.
Hæld lidt olivenolie over og smag til med salt og peber.
 
Server kyllingen med pastasalaten.
 
Print opskriften
Gem opskriften