Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling caponata PLUS grissini

 

 


Kylling caponata PLUS grissini
4 personer


Ingredienser:
1 stk. kyllingebrystfilet naturel uden skind og ben

Caponata:
100 g blandede grøntsager, hakkes fint
( f.eks. rød peber, blegselleri og aubergine)
1 tsk. finthakkede sorte oliven
1/2 tsk. finthakket persille (kan udelades)
1 knsp. knust hvidløg
2 spsk. lys eddike
1-2 spsk. honning el. sirup
1-2 tsk. vegetabilsk olie, f.eks. raps
Salt og peber, frisk fra kværn
 
Tilberedning:
Kyllingebrystet pocheres (simrer) i ca. 13 min. i letsaltet vand og afkøles i "lagen”.  
Grøntsagerne sauteres i olie 3-4 min. Oliven, persille, hvidløg, eddike og honning tilsættes og caponataen simrer 6-8 min. Smag til med salt, peber og honning.
Kyllingebrystet skæres i tynde skiver på langs. Skiverne rulles om caponataen og holdes evt. sammen med en tandstikker.

 
Print opskriften
Gem opskriften