Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeragout PLUS græskar

 

 


Kyllingeragout PLUS græskar
4 personer


Ingredienser:
600 g kylling i grove tern, skåret fra overlår, bryst- eller inderfilet
1 l kraftig fjerkræbouillon
200 g græskar i tern
10-20 stk. skalotteløg, pilles
4 stk. lauerbærblade
6-10 stilke frisk timian
1 spsk. finthakket kruspersille
2 dl øl
800 g bagekartofler, skrælles og skæres i grove stykker
2 dl creme fraiche 38%
3 fed hvidløg, rives fint el. knuses
2 spsk. olivenolie
Salt og peber, frisk fra kværn
 
Tilberedning:
Kyllingeternene steges i 1 spsk. olivenolie, til de er gyldne ca. 12 min. Øllet tilsættes og reduceres til det halve.
Bouillon, skalotteløg, lauerbærblade og timian tilsættes og det hele simrer 30 min. Tilsæt mere bouillon om nødvendigt.
Kartoflerne koges i usaltet vand til de er møre ca. 15 min. Kartoflerne moses og røres sammen med creme fraiche, hvidløg og 1 spsk. olivenolie. Smag til med salt og peber.

Græskar og persille tilsættes og ragouten simrer 5 min. Smages til med salt og peber. 

 
Print opskriften
Gem opskriften