Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Majskyllinge bryststeg med bagte rodfrugter og fennikel slaw

 

 


Majskyllinge bryststeg med bagte rodfrugter og fennikel slaw
4 personer

2 stk. MajsPlusBryststeg
1 tsk karry
1 spsk sennepskorn
1/2 tsk. løgpulver
1/2 tsk. paprika
Salt og peber
10 gulerødder
1 stk. kålrabi
2 stk. bolsjerødbeder
2 hvide gulerødder
2 spsk. rapsolie
1 dl syltede rødløg
2 stk. fennikel
2 spsk. hvidvinsedikke
1 håndfuld frisk dild
1 håndfuld frisk persille
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
4 spsk. yoghurt naturel

Bryststeg: Krydr begge bryststege med karry og steg dem i ovnen i cirka 50 minutter ved 180°C ­eller på grillen, ved indirekte varme, indtil kød­saften er helt klar.
 
Rodfrugter: Rengør de hvide gulerødder, ­kålrabi og rødbeder. Skær i mindre stykker, og kom dem i en bradepande. Krydr med salt og ­peber og bag ved 180°C i cirka 1 time. 
De sidste gulerødder koges 5-10 minutter, i letsaltet vand, og serveres sammen med de bagte grøntsager.
Vend de syltede løg i før servering. 
 
Slaw: Fennikel skæres tyndt (evt. på mandolinjern) og vendes med eddike, sukker, salt og peber. 
Hak dild og persille, og vend det med fenniklen og til sidst yoghurt.
 
Print opskriften
Gem opskriften