Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Spicy Majskyllingelår med grillede majskolber og sommersalat

 

 


Spicy Majskyllingelår med grillede majskolber og sommersalat
4 personer

1 pk. MajsPlus lårmix
2 spsk. grillkrydderi mix
Salt og peber
1-2 dl sweet chili sauce
Saft fra én citron
3 avocadoer
200 g feta ost 
100 g spinat
100 g ruccola
500 g tomater
Koldpresset rapsolie
Salt og peber
4 majskolber
Salt og smør

Kyllingelårene krydres med grillkrydderi, salt og peber og steges i cirka 35 minutter ved 200° C (varmluft 180°C).
Hæld sweet chili sauce over og steg i yderligere 10 minutter.
 
Sommersalat: Skær avocado i skiver og kom halvdelen af citronsaften over for at undgå misfarvning. 
Del fetaosten i mindre stykker, skær tomaterne i skiver og skyl salat og spinat. 
Vend alle ingredienserne forsigtigt sammen og kom resten af citronsaften over. 
Bland citronsaft, olie, salt og peber, og hæld det over salaten.
 
Majskolberne koges i saltet vand, cirka 10 minutter.
Svits evetuelt kolberne hurtig på panden eller på grillen – det giver en ekstra god smag.

 
Print opskriften
Gem opskriften