Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Stegt kylling PLUS kartofler og hvidløg

 

 


Stegt kylling PLUS kartofler og hvidløg
4 personer


Ingredienser:
1 hel kylling, renset og skyldet

Fyld:
600 g små kogte kartofler – halveret 
1 stk. rødløg, hakket
1 fed hvidløg hakket fint
1 bundt frisk citrontimian
100 g smør
groft salt

Tilberedningen:
Bland de halverede kartofler med det hakkede hvidløg, citrontimian og salt,
Fyld kyllingen med kartoffelblandingen og 100 g smør.
Kyllingen smøres ind med lidt vindruekerneolie og drysses med groft salt.
Bages i ovnen ved 160° C i ca. 1 time eller kerne temperaturen viser 75° C. 
Udskær kyllingen ved bordet.

 
Print opskriften
Gem opskriften